Dette skal du se etter når du ser etter leverandør for ny nettside

Av

Det kan være en overveldende oppgave å se etter en leverandør for en ny nettside. Det er mange faktorer å vurdere, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Men det er også noen ting du bør unngå når du ser etter en leverandør for en ny nettside.

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Print Friendly
 1. Ikke velg den første leverandøren du ser på. Selv om det kan virke som en god idé å velge den første leverandøren du kommer over, kan dette føre til at du går glipp av bedre alternativer. Ta deg tid til å undersøke flere leverandører og sammenligne pris, kvalitet og funksjonalitet.
 2. Ikke velg en leverandør basert på pris alene. Selv om prisen er viktig, bør den ikke være den eneste faktoren du vurderer når du velger en leverandør for en ny nettside. Det kan være fristende å velge den billigste leverandøren, men dette kan føre til at du får en nettside av dårlig kvalitet, som er vanskelig å arbeide med, og hvor leverandøren ikke er tilgjengelig når du trenger det etter lansering. Sørg for å velge en leverandør som kan tilby god kvalitet til en rimelig pris.

Forstå behovet og målet med ny nettside

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Print Friendly

Før du begynner å lete etter en leverandør for en ny nettside, er det viktig å forstå hva du trenger og hva målet med nettsiden er. Det vil hjelpe deg å finne en leverandør som kan lage en nettside som passer dine behov og mål.

Identifiser din målgruppen din

Det første trinnet for å forstå behovet og målet med ny nettside er å identifisere målgruppen din. Hvem vil være interessert i å besøke nettsiden din? Hva slags informasjon vil de være på jakt etter? Hva slags problemer vil de prøve å løse?

Når du har svarene på disse spørsmålene, kan du begynne å planlegge hvordan du vil presentere informasjonen på nettsiden din. Det vil hjelpe deg å lage en nettside som er mer relevant for målgruppen din, og som vil tiltrekke seg flere besøkende.

Definere målsettingen med nettsiden

Det neste trinnet er å definere målsettingen din. Hvorfor trenger du en ny nettside? Hva vil du oppnå med den? Ønsker du å øke salget, forbedre merkevaren din, eller kanskje øke antall besøkende på nettsiden din?

Når du har definert målsettingen din, kan du begynne å planlegge hvordan du vil oppnå den. Det vil hjelpe deg å lage en nettside som er mer effektiv og som vil hjelpe deg å oppnå målet ditt.

For å oppsummere, før du begynner å lete etter en leverandør for en ny nettside, er det viktig å forstå hva du trenger og hva målet med nettsiden er. Identifiser målgruppen din og definere målsettingen din. Det vil hjelpe deg å lage en nettside som passer dine behov og mål.

Hvordan velge riktig leverandør til din nye nettside

Hvordan skal du vurdere en leverandør for ny nettside til bedriften.
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Print Friendly

Når du skal velge en leverandør for din nye nettside, er det viktig å gjøre en grundig vurdering av byråets profil og sjekke deres referanser og anmeldelser. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig leverandør.

Vurdere byråets profil

Først og fremst bør du vurdere byråets profil for å se om de passer for din virksomhet. Sjekk deres nettside og se om de har erfaring med å lage nettsider for bedrifter i din bransje. Se også på deres tidligere arbeid for å vurdere om deres stil og design passer med dine behov.

Du bør også se på byråets størrelse og organisering. Mindre byråer kan tilby mer personlig oppmerksomhet og tilpasse seg dine spesifikke behov, mens større byråer kan tilby mer omfattende tjenester og ressurser.

Sjekk referanser og anmeldelser

Det er viktig å sjekke byråets referanser og anmeldelser for å få en bedre forståelse av deres arbeid og omdømme. Be om referanser fra tidligere kunder og se på deres portefølje for å se om de har jobbet med lignende prosjekter tidligere.

Du kan også se på anmeldelser på nettet fra tidligere kunder. Sjekk på sosiale medier, Google, Trustpilot eller andre plattformer for å se hva tidligere kunder har sagt om byrået.

Husk at det er viktig å være kritisk til anmeldelser og referanser, og ikke bare stole på positive tilbakemeldinger. Les grundig gjennom både positive og negative omtaler for å danne deg et realistisk bilde av byråets arbeid.

Ved å vurdere byråets profil og sjekke deres referanser og anmeldelser grundig, kan du øke sjansene for å velge riktig leverandør for din nye nettside.

Planlegging av nettsidens innhold og design

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Print Friendly

Når du skal lage en ny nettside, er det viktig å ha en plan for innhold og design. Det er viktig å utvikle en innholdsstrategi som tar hensyn til målgruppen din og hva du ønsker å oppnå med nettsiden din. I tillegg må du velge riktig plattform og design for å sikre at nettsiden din fungerer optimalt og ser bra ut.

Utvikle innholdsstrategi

En god innholdsstrategi er nøkkelen til å skape en vellykket nettside. Det er viktig å ha en klar forståelse av hva målgruppen din er interessert i, og hvordan du kan tilby verdifullt innhold som vil tiltrekke dem til nettsiden din. Du bør også ha en klar forståelse av hva du ønsker å oppnå med nettsiden din, og hvordan du kan bruke innholdet ditt til å oppnå disse målene.

For å utvikle en innholdsstrategi, bør du først gjøre undersøkelser om målgruppen din og hva de er interessert i. Deretter kan du utvikle en liste over temaer og emner som vil være interessante for dem, og begynne å utvikle innhold som vil tiltrekke dem til nettsiden din. Du bør også vurdere å bruke SEO-strategier for å sikre at innholdet ditt blir funnet av søkemotorer.

Velge riktig plattform og design

Når du skal velge en plattform for nettsiden din, er det viktig å vurdere hva slags funksjonalitet du trenger. WordPress er en populær plattform som gir deg muligheten til å tilpasse nettsiden din etter dine behov. Det finnes også andre plattformer som Wix og Squarespace som kan være enklere å bruke, men som kanskje ikke gir deg like mye fleksibilitet.

Når det gjelder design, er det viktig å velge et design som er brukervennlig og som passer til målgruppen din. Du bør også vurdere å bruke et responsivt design som vil sikre at nettsiden din fungerer optimalt på alle enheter, inkludert mobile enheter.

Kort sagt, for å lage en vellykket nettside er det viktig å utvikle en innholdsstrategi som tar hensyn til målgruppen din og hva du ønsker å oppnå med nettsiden din. Du bør også velge riktig plattform og design for å sikre at nettsiden din fungerer optimalt og ser bra ut.

Tekniske aspekter ved ny nettside

Hvordan nettsiden er utviklet er viktig når du ser etter leverandør for ny nettside til bedriften.
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Print Friendly

Når du ser etter en leverandør for en ny nettside, er det viktig å vurdere de tekniske aspektene av nettsiden din. Her er to viktige tekniske aspekter du bør vurdere:

Sikkerhet og backup

Sikkerhet og backup er viktige tekniske aspekter som du bør vurdere når du velger en leverandør for en ny nettside. En sikker nettside er viktig for å beskytte både deg og dine brukere fra cyberangrep og datainnbrudd. Det er viktig å velge en leverandør som har erfaring med å bygge sikre nettsider og som har implementert de nødvendige sikkerhetsprotokollene.

Backup er også viktig for å beskytte nettsiden din og dataene dine. En god leverandør vil sørge for å ta regelmessige backup av nettsiden din og lagre dem på et sikkert sted, slik at du kan gjenopprette nettsiden din hvis noe går galt.

Optimalisering for søkemotorerog mobil

Optimalisering for søkemotorer og mobil er viktig for å sikre at nettsiden din blir funnet av potensielle kunder og at den fungerer optimalt på alle enheter. En god leverandør vil ha erfaring med å optimalisere nettsider for søkemotorer og mobil, og vil sørge for at nettsiden din er responsiv og fungerer optimalt på alle enheter.

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsiden din for å rangere høyt i søkemotorer som Google. Dette kan gjøres ved å optimalisere nettsiden din for relevante søkeord, bygge kvalitetslenker til nettsiden din, og sørge for at nettsiden din har god struktur og innhold.

Mobilvennlighet er også viktig fordi stadig flere brukere bruker mobile enheter til å surfe på nettet. En god leverandør vil sørge for at nettsiden din er responsiv og fungerer optimalt på alle mobile enheter, slik at du kan nå ut til et større publikum og gi brukerne en god opplevelse uansett hvilken enhet de bruker.

Når du ser etter en leverandør for en ny nettside, er det viktig å velge en leverandør som har erfaring med å optimalisere nettsider for søkemotorer og mobil, og som kan hjelpe deg med å bygge en sikker og funksjonell nettside.

Oppfølging og vedlikehold

Oppfølging og vedlikehold er viktig når du ser etter en totalleverandør for ny nettside.
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Print Friendly

Når du har valgt en leverandør for din nye nettside, er det viktig å huske på at arbeidet ikke er ferdig når nettsiden lanseres. For å sikre at nettsiden fungerer optimalt og gir deg ønsket resultat, er det viktig med jevnlig oppfølging og vedlikehold.

Overvåking med Google Fathom Analytics

En av de viktigste verktøyene for å følge opp nettsiden din er Fathom Analytics (se hvorfor vi foretrekker et alternativ til Google Analytics). Dette verktøyet gir deg innsikt i blant annet trafikken til nettsiden, hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som er mest populære, og hvor lenge besøkende oppholder seg på nettsiden.

Ved å bruke Fathom Analytics kan du identifisere eventuelle problemer eller utfordringer på nettsiden og ta nødvendige tiltak for å forbedre brukeropplevelsen. Du kan også bruke informasjonen til å optimalisere nettsiden for søkemotorer og øke synligheten på nettet.

Regelmessige oppdateringer og vedlikehold

Nettsiden din er ikke en statisk enhet, og det er viktig å oppdatere den jevnlig for å sikre at den fungerer optimalt. Dette inkluderer å oppdatere innhold, fjerne døde lenker, og sørge for at nettsiden fungerer på alle enheter og nettlesere.

Ved å ha en fast plan for oppdateringer og vedlikehold, kan du unngå større problemer og sikre at nettsiden din fungerer optimalt over tid. Det kan også være lurt å ha en avtale med leverandøren din om jevnlig vedlikehold og oppdateringer, slik at du kan være sikker på at nettsiden din alltid er oppdatert og fungerer optimalt.

Husk at jevnlig oppfølging og vedlikehold er avgjørende for å sikre at nettsiden din fungerer optimalt og gir deg ønsket resultat. Ved å bruke verktøy som Fathom Analytics og ha en fast plan for oppdateringer og vedlikehold, kan du sikre at nettsiden din alltid er på topp.

Pin It on Pinterest

Liker du artikkelen?

Del den gjerne med ditt nettverk!