Ny Nettside?

Ta din bedrift ut på nett, og imponér kundene dine med en responsiv, målrettet nettside. Start Prosjekt

En god nettside hjelper kunder finne deg på nett, og finne ut det de trenger å vite for å ta neste steg i kjøpsprosessen. Dette er også sant hvis det er oppdragsgivere du vil nå, og ikke tradisjonelle kunder. I dag er nettsiden ofte en persons første møte med deg.

Vis deg frem bedre enn konkurrentene og få flere kunder til å finne deg på nett. Er det på tide å ta kontroll over nettsiden og gjøre den til den markedsføringsmaskin den egentlig er?

Med en nettside fra meg får du en nettside med målrettet design, utformet for gode brukeropplevelser.

Uansett om du bruker nettsiden for å vise opp din bedrift til kunder eller oppdragsgivere eller om du har en nettbutikk og selger produkter og tjenester direkte på nettsiden, er det viktig at du gir en god opplevelse og riktig informasjon til personer i din målgruppe.

Med god planlegging, og en tydelig tanke bak utformingen av din nettside, setter du deg selv i en god posisjon.

50%+ vil besøke nettsiden fra mobil eller nettbrett

Over halvparten av brukerne vil se din nettside fra en mobil eller nettbrett. Det setter krav på din nettside til å være responsiv – altså tilpasse seg alle typer skjermer.

4 av 10 forlater en langsom innen 3 sekunder

Brukere forventer i dag at nettsider laster inn raskt. 4 av 10 brukere forlater en nettside som tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Det setter krav på din nettside at være utviklet med presisjon.

Få kontroll over din nettside

Med god planlegging og en strategi for hva du vil oppnå blir nettsiden tydelig og oversiktlig. Målsetningen hjelper deg holde tydelig retning og ikke falle for fristelsen å bli alt for alle.

En rask nettside fører til flere brukere

En rask nettside genererer mer trafikk, da det gir en bedre brukeropplevelse. Google rangerer også raske nettsider høyere akkurat fordi brukere liker en rask nettside bedre. Tenk deg selv, hvor lenge blir du på en nettside som laster langsomt?

Kom deg frem på Google

Søkemotorer er fortsatt en stor og viktig vei for å finne nye kunder. Det er en anledning til at over 400 milliarder norske kroner ble brukt på Google Adwords annonsenettverk i 2015. Uten trafikk er nettsiden verdiløs. Med en Google-vennlig nettside, kan du bli oppdaget av flere kunder.

Du leverer en god opplevelse med bra innhold med riktige, relevante nøkkelord og en utforming som hjelper brukerne finne det de søker.

Google Analytics

Følg med på hvordan din nettside blir brukt, og finn ut av hvor mange som besøker nettsiden. Ved å få frem ordentlig statistikk får du viktig informasjon om hva brukeren ser etter og hvor de forlater nettsiden.

Brukertesting

Med brukertesting av din nettside finner du ut av hva som kan forbedres og hvilke deler som fungerer bra. En nettside er aldri helt ferdig, uten burde utvikles og optimeres jevnlig.

Dette gir deg mulighet å øke dine sjanser for mer trafikk til nettsiden, og til å få flere av brukerne til å bli kunder.

Klar for en nettside som gir deg muligheter?