Additional menu

Vil du ha en nettside som gir deg resultater?

Vi utfør en strategisk og teknisk analyse av din nettside for å gi deg konkrete råd til forbedringer av din nettside. En perfekt start for deg som vil få en oversikt av hva som kan gjøres med nettsiden.

Kun 690,- 490,- eks. MVA.

Dette får du

Det her er hva du får når du bestiller. Tjenesten tar ca. en virkedag, og du får alt samlet og sendt til deg

Forbedre Din
Plassering i Google

Vi analyserer de tekniske delene av nettsiden – de som søkemotorer ser på for å avgjøre en nettsides plassering. Høyere plassering i relevante søk fører til flere besøk fra mulige kunder.

Vinn Flere Salg
På Nettsiden

Vi ser på design, struktur og innhold for å se om din nettside hjelper besøkere å ta kjøpsavgjørelser. Jo enklere det er for noen å komme til et beslutt, desto enklere blir det å selge – uansett om det er et inntrykk eller en produkt elelr tjeneste du selger.

Analyse & RÅdgivning

Når analysen er klar, sender vi den til deg. Deretter går vi sammen gjennom den med deg per telefon eller epost. Dette for at du skal få spørsmålstegn rettet ut og få ut mest mulig av analysen.

Ta din Nettside til neste nivå

Kun 690,- 490,- eks. MVA.

Hva skjer etter analysen?

Analysen gir deg en oversikt om hva du kan gjøre for å forbedre din nettside og få bedre resultater med den. Analysen i seg er helt uforpliktende.

Vi utfører analysen og gir deg informasjonen. Deretter er det helt opp til deg hva du gjør med den nyvunne innsikten. Du kan velge å ikke ta tak i det nå, eller så bestemmer du deg for å smi mens jernet er varmt. Og det er helt opp til deg om du vil gjøre det hele selv, eller hvem du vil leie inn for å gjøre jobben.

Vi kan hjelpe deg, men du har valget i dine hender.

Ta din Nettside til neste nivå

Kun 690,- 490,- eks. MVA.